Blog

Carine van Eijk

Carine van Eijk

Ik was al 1,5 jaar bezig bij Bjärne met Personal Training, toch kreeg ik mijn gewicht niet onder controle en bleef ik maar schommelen en jojo-en. Vooral als ik niet lekker in mijn vel zit begon ik mijn emoties weg te eten met verkeerde voedingskeuzes. Daarnaast had ik een te hoge bloeddruk waarvoor ik al jarenlang de nodige medicatie slikte.

maandag 26 november 2018 09:33

Mijn doel? Afvallen en meer bewustwording

Sinds ik samenwoon was een wijntje, biertje, blokje kaas (mét heksenkaas natuurlijk), bak(je) chips, stuk(je) chocolade geregeld doordeweeks op tafel te vinden. ‘Want dat is toch zo gezellig! Tot ik in september vond dat dit niet meer kon. Ik voelde me niet meer prettig met m’n lichaam. Ongeveer op datzelfde moment kwam op Facebook de 90 dagen Battle voorbij. Ik stuurde een mail om informatie hierover in te winnen en kreeg direct een mail met uitleg terug. Een dag daarna stond ik in het Leefstijlhuis op de weegschaal en was de Battle begonnen......


Ik had een fijn kennismakingsgesprek en ik kon direct aan de slag met het aanpassen van mijn leefstijl. Heel veel moeite kostte het me niet, want wat is gezond en gevarieerd eten lekker. Mijn doel? Afvallen en meer bewustwording krijgen van gezond eten. Want wat is nu eigenlijk ‘gezond eten’?

Vanaf de eerste battleweek stond er elke woensdagavond een lezing gepland. Waarbij ik onder andere dus antwoord kreeg op bovenstaande vraag. Samen met de battlegroep kregen we uitleg over verschillende onderwerpen: etiketten lezen, slapen, stress, etc. Stuk voor stuk allemaal erg interessant én erg gezellig om dit met een groep mensen te doen die voor hetzelfde doel daar zitten. Ook kwamen we elkaar tegen bij het sporten en motiveerden we elkaar. De sportlessen waren/ zijn erg fijn. Er is veel persoonlijke en professionele begeleiding, je wordt flink uitgedaagd en de sfeer is erg goed.


De 90 dagen battle zit er inmiddels op. Als afsluiting was er een prijsuitreiking en zagen we wat we met elkaar hadden bereikt. Ik geniet nog steeds van een blok(je) chocolade en een wijntje op z’n tijd, maar heb nu de balans gevonden die bij me past. Ik had nooit gedacht dat je met ‘gewoon eten’ zoveel kan bereiken. Ik ben trots op het resultaat en ga lekker door met sporten in Het Leefstijlhuis.

Dankjewel team Leefstijlhuis voor de professionele begeleiding en motiverende woorden! Loes, 29 jaar

zondag 11 november 2018 13:13

Je knalt uit je voegen en het sluipt erin

Als je met Vaderdag van je vrouw een cadeaubon krijgt aangeboden van Het Leefstijlhuis dan weet je dat het tijd is voor verandering. 
zondag 28 oktober 2018 12:06

Stok achter de deur

Zeg eens eerlijk........Hoe fijn zou jij het vinden om fitter, strakker en vitaler te worden? Ben je tevreden met jezelf of zou je het graag anders zien? 

  • Je weet dat je meer zou moeten bewegen en je wil ook wel actiever worden, maar je vindt het lastig om jezelf er telkens toe te zetten. 
  • Je weet ook dat je anders zou moeten eten, maar ja wat dan? Wat is nou eigenlijk gezond, op internet is zoveel tegenstrijdige informatie te vinden. Hoeveel mag je eten en hoe hou je het lekker en gevarieerd?

Door anders te eten, structureel te sporten en regelmatig te ontspannen zul je sneller en duurzame resultaten boeken. Deze all-in-one-combinatie helpt jou om je ultieme gezondheidsdoel te behalen en dat kunnen wij je allemaal onder één dak aanbieden.

Laat ons jouw stok achter de deur zijn en je begeleiden en coachen op het gebied van

  • beweging 
  • voeding
  • mindset
  • ontspanning
  • structuur en planning

Wat kun je van ons verwachten?

Geen standaard richtlijnen, maar een doelgerichte aanpak met persoonlijke aandacht dat is waar wij voor staan. Samen gaan we op zoek naar een aanpak die voor jou het beste werkt. We hebben voor iedereen een passend programma.

Twijfel je of we jou kunnen helpen en wil je eens vrijblijvend jouw persoonlijke situatie of vraag aan ons voorleggen? Neem gerust contact op, we luisteren en denken graag met je mee.

 

zaterdag 22 september 2018 13:49

Ik wilde van die bank af

In februari kwam ik bij Bjärne, omdat ik graag fitter en energieker wilde worden. Ik wilde van die bank af.

woensdag 08 augustus 2018 15:59

De 90 dagen Battle

Herken jij jezelf in de volgende doelen? Afslanken, verhoging algehele vitaliteit, bevordering mentaal welbevinden, structurele gedragsverandering........met andere woorden, verbetering van je totale kwaliteit van leven. Meld je dan aan voor deze Battle.

Samen staan we sterker dan alleen

De 90 dagen Battle is een goed doordacht leefstijlprogramma in groepsverband. Het bestaat uit de optimale mix van training, voeding- en gedragscoaching met als einddoel; behoud van behaald resultaat door duurzame verandering van leefstijl en gewoontes. We maken gebruik van de factor 'sociale controle' waardoor je als deelnemer gestimuleerd wordt om het maximale uit De 90 dagen Battle te halen. 

Kick-Off

We beginnen met een gezamelijke Kick-Off. Verder zal De 90 dagen Battle bestaan uit individuele lichaamsanalyses, diverse groepsactiviteiten, persoonlijke leefstijl-, voeding- en afslankbegeleiding, gezamelijke trainingen, leerzame workshops/lezingen, theorie en praktijkexamen en een feestelijke battleparty met officiële prijsuitreiking. Ben jij erbij?

Aanmelden

Check de agenda voor de gratis info-events. Meer informatie of aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

vrijdag 15 juni 2018 18:11

Fitter en strakker

Ik begon in 2016 aan een, voor mij, nieuw avontuur sporten. Het woord sporten kwam niet voor in m’n woordenboek.

Het Leefstijlhuis

Cipres 15B, 5711 DZ Someren
06-18508400
info@hetleefstijlhuis.nl
www.hetleefstijlhuis.nl

Icon Remconijssen.nl