Resultaten

Het Leefstijlhuis

Het Leefstijlhuis

dinsdag 01 oktober 2019 19:09

Hoe simpel kan het zijn

Aan het einde van de zomer van 2018 was mijn buikje “iets te groot “. Dus wat ga ik hier aan doen? Via Facebook zag ik dat een kennis van me bij het Leefstijlhuis aan het sporten was. Hij had een bericht van De 90 Dagen Battle gedeeld en dat zette me aan het denken. Ik ben naar de informatie avond gegaan zonder verwachtingen en ben gaan luisteren naar Bjärne en Carine.

Dè 90 Dagen Battle? Ik zeg doen!!! Al enige jaren merkte ik bij mezelf dat mijn lichamelijke gesteldheid niet was wat ik graag zou willen. Een belabberde conditie, zo stijf als een plank en regelmatig last van ‘inkakmomenten’. In die jaren had ik me ook voorgenomen om er ‘ooit’ eens wat aan te gaan doen. Maar ja, naast mijn werk was ik ook met allerlei andere dingen bezig dus tijdgebrek bleef het excuus om dit uit te stellen.

Ik zat letterlijk en figuurlijk niet lekker in mijn vel. Ik had veel last van vermoeidheid en hoofdpijn en was daarbij ook nog te zwaar. Ik hoorde over de Battle en na het bijwonen van de informatiebijeenkomst, heb ik me direct aangemeld. Geen excuses meer en ik kon ook niet meer terug.The battle begins!


Ik ben competitief ingesteld en zag het wedstrijdelement als extra stimulans. Ik startte direct met mijn voedingsplan en hield in de voedingsapp alles goed bij. Door de wekelijkse feedback kon ik mijn voeding optimaliseren en al snel vlogen de kilo's eraf. Het voelt niet als een dieet, want ik eet gewoon lekkere gezonde dingen en zelfs ook wel een keer een bakje chips of een stukje taart. Sporten doe ik graag, maar ik nam er voorheen te weinig tijd voor. De groepslessen bij het Leefstijlhuis zijn voor mij een goede invulling van mijn sportmoment. Ze zijn uitdagend en de trainers motiveren je het uiterste uit jezelf te halen. Daarnaast zorgen de Battlepresentaties voor bewustwording en verandering van je mindset. De combinatie van alles zorgt ervoor dat het makkelijk vol te houden is.

Ik ben super blij dat ik toen gestart ben met de Battle. Mijn hoofdpijnklachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me ook veel fitter. Ik heb meer energie en een betere conditie. Ik ben in 3 maanden tijd 11 kilo afgevallen en draag 2 kledingmaten kleiner. Ik krijg veel complimenten en dat doet me goed. Ik zou het iedereen aanraden! Ik heb mijn leefstijl gevonden en verlies nog steeds gewicht.

Check onze agenda voor nieuwe startdata van De 90 Dagen Battle

Lotte groothusen zijLotte groothusen

Ik was al 1,5 jaar bezig bij Bjärne met Personal Training, toch kreeg ik mijn gewicht niet onder controle en bleef ik maar schommelen en jojo-en. Vooral als ik niet lekker in mijn vel zit begon ik mijn emoties weg te eten met verkeerde voedingskeuzes. Daarnaast had ik een te hoge bloeddruk waarvoor ik al jarenlang de nodige medicatie slikte.

maandag 26 november 2018 09:33

Mijn doel? Afvallen en meer bewustwording

Sinds ik samenwoon was een wijntje, biertje, blokje kaas (mét heksenkaas natuurlijk), bak(je) chips, stuk(je) chocolade geregeld doordeweeks op tafel te vinden. ‘Want dat is toch zo gezellig! Tot ik in september vond dat dit niet meer kon. Ik voelde me niet meer prettig met m’n lichaam. Ongeveer op datzelfde moment kwam op Facebook de 90 dagen Battle voorbij. Ik stuurde een mail om informatie hierover in te winnen en kreeg direct een mail met uitleg terug. Een dag daarna stond ik in het Leefstijlhuis op de weegschaal en was de Battle begonnen......

zondag 11 november 2018 13:13

Je knalt uit je voegen en het sluipt erin

Als je met Vaderdag van je vrouw een cadeaubon krijgt aangeboden van Het Leefstijlhuis dan weet je dat het tijd is voor verandering. 
zondag 28 oktober 2018 12:06

Stok achter de deur

Zeg eens eerlijk........Hoe fijn zou jij het vinden om fitter, strakker en vitaler te worden? Ben je tevreden met jezelf of zou je het graag anders zien? 

  • Je weet dat je meer zou moeten bewegen en je wil ook wel actiever worden, maar je vindt het lastig om jezelf er telkens toe te zetten. 
  • Je weet ook dat je anders zou moeten eten, maar ja wat dan? Wat is nou eigenlijk gezond, op internet is zoveel tegenstrijdige informatie te vinden. Hoeveel mag je eten en hoe hou je het lekker en gevarieerd?

Door anders te eten, structureel te sporten en regelmatig te ontspannen zul je sneller en duurzame resultaten boeken. Deze all-in-one-combinatie helpt jou om je ultieme gezondheidsdoel te behalen en dat kunnen wij je allemaal onder één dak aanbieden.

Laat ons jouw stok achter de deur zijn en je begeleiden en coachen op het gebied van

  • beweging 
  • voeding
  • mindset
  • ontspanning
  • structuur en planning

Wat kun je van ons verwachten?

Geen standaard richtlijnen, maar een doelgerichte aanpak met persoonlijke aandacht dat is waar wij voor staan. Samen gaan we op zoek naar een aanpak die voor jou het beste werkt. We hebben voor iedereen een passend programma.

Twijfel je of we jou kunnen helpen en wil je eens vrijblijvend jouw persoonlijke situatie of vraag aan ons voorleggen? Neem gerust contact op, we luisteren en denken graag met je mee.

 

zaterdag 22 september 2018 13:49

Ik wilde van die bank af

In februari kwam ik bij Bjärne, omdat ik graag fitter en energieker wilde worden. Ik wilde van die bank af.

woensdag 08 augustus 2018 15:59

De 90 dagen Battle

Herken jij jezelf in de volgende doelen? Afslanken, verhoging algehele vitaliteit, bevordering mentaal welbevinden, structurele gedragsverandering........met andere woorden, verbetering van je totale kwaliteit van leven. Meld je dan aan voor deze Battle.

Samen staan we sterker dan alleen

De 90 dagen Battle is een goed doordacht leefstijlprogramma in groepsverband. Het bestaat uit de optimale mix van training, voeding- en gedragscoaching met als einddoel; behoud van behaald resultaat door duurzame verandering van leefstijl en gewoontes. We maken gebruik van de factor 'sociale controle' waardoor je als deelnemer gestimuleerd wordt om het maximale uit De 90 dagen Battle te halen. 

Kick-Off

We beginnen met een gezamelijke Kick-Off. Verder zal De 90 dagen Battle bestaan uit individuele lichaamsanalyses, diverse groepsactiviteiten, persoonlijke leefstijl-, voeding- en afslankbegeleiding, gezamelijke trainingen, leerzame workshops/lezingen, theorie en praktijkexamen en een feestelijke battleparty met officiële prijsuitreiking. Ben jij erbij?

Aanmelden

Check de agenda voor de gratis info-events. Meer informatie of aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

vrijdag 15 juni 2018 18:11

Fitter en strakker

Ik begon in 2016 aan een, voor mij, nieuw avontuur sporten. Het woord sporten kwam niet voor in m’n woordenboek.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/leefstijlh/domains/hetleefstijlhuis.nl/public_html/templates/leefstijlhuis/html/com_k2/templates/user.php on line 260

Het Leefstijlhuis

Icon Nijssen Media