Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/leefstijlh/domains/hetleefstijlhuis.nl/public_html/components/com_k2/router.php on line 292
Geen excuses meer, ik kon niet meer terug - Het Leefstijlhuis

Resultaten

juli 07, 2019

Geen excuses meer, ik kon niet meer terug

Ik zat letterlijk en figuurlijk niet lekker in mijn vel. Ik had veel last van vermoeidheid en hoofdpijn en was daarbij ook nog te zwaar. Ik hoorde over de Battle en na het bijwonen van de informatiebijeenkomst, heb ik me direct aangemeld. Geen excuses meer en ik kon ook niet meer terug.The battle begins!


Ik ben competitief ingesteld en zag het wedstrijdelement als extra stimulans. Ik startte direct met mijn voedingsplan en hield in de voedingsapp alles goed bij. Door de wekelijkse feedback kon ik mijn voeding optimaliseren en al snel vlogen de kilo's eraf. Het voelt niet als een dieet, want ik eet gewoon lekkere gezonde dingen en zelfs ook wel een keer een bakje chips of een stukje taart. Sporten doe ik graag, maar ik nam er voorheen te weinig tijd voor. De groepslessen bij het Leefstijlhuis zijn voor mij een goede invulling van mijn sportmoment. Ze zijn uitdagend en de trainers motiveren je het uiterste uit jezelf te halen. Daarnaast zorgen de Battlepresentaties voor bewustwording en verandering van je mindset. De combinatie van alles zorgt ervoor dat het makkelijk vol te houden is.

Ik ben super blij dat ik toen gestart ben met de Battle. Mijn hoofdpijnklachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me ook veel fitter. Ik heb meer energie en een betere conditie. Ik ben in 3 maanden tijd 11 kilo afgevallen en draag 2 kledingmaten kleiner. Ik krijg veel complimenten en dat doet me goed. Ik zou het iedereen aanraden! Ik heb mijn leefstijl gevonden en verlies nog steeds gewicht.

Check onze agenda voor nieuwe startdata van De 90 Dagen Battle

Lotte groothusen zijLotte groothusen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/leefstijlh/domains/hetleefstijlhuis.nl/public_html/templates/leefstijlhuis/html/com_k2/templates/item.php on line 230
Laatst aangepast op zondag 07 juli 2019 20:32

Het Leefstijlhuis

Icon Nijssen Media