Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/leefstijlh/domains/hetleefstijlhuis.nl/public_html/components/com_k2/router.php on line 292
Ik wilde van die bank af - Het Leefstijlhuis

Resultaten

sept 22, 2018

Ik wilde van die bank af

In februari kwam ik bij Bjärne, omdat ik graag fitter en energieker wilde worden. Ik wilde van die bank af.

Ook had ik eczeem en wilde daar graag vanaf, vooral ook omdat het onder andere in mijn gezicht zat. Daarnaast had ik veel last van een opgezette buik na het eten, met alle ongemakken die daar bij hoorde. Dit maakte me allemaal regelmatig wat onzeker.

Na het intakegesprek met Bjärne besloot ik een combinatie aan te gaan van personal training en voedingsadvies bij Carine. Mijn voeding werd in kaart gebracht en ik mocht de eerste paar weken heel weinig. En toch kon ik lekker blijven eten door de tips van Carine. Steeds werd mijn lijst wat uitgebreid en kreeg ik nog meer handvaten om mee aan de slag te gaan. Daarnaast had ik wat voedingssupplementen nodig ter ondersteuning van mijn herstel. Nu 7 maanden later is mijn gezicht mooi, mijn buik zelden nog opgezet en zijn de ongemakken zo veel minder. En ik verloor 1% vet rondom mijn organen en viel 11cm in taille omvang af en dat was nog niet eens mijn doel!

Ik begon met 2x in de week sporten en wil nu zelfs graag naar 3x per week. Wie een jaar geleden tegen mij had gezegd dat ik sporten leuk en gezellig zou gaan vinden had ik niet geloofd. Maar de sfeer, de kleinschaligheid en de mensen bij Het Leefstijlhuis zorgden er voor dat ik me snel thuis voelde.

Inmiddels heb ik ook de deskundigheid van Johan mogen ontdekken. Elke vier weken gun ik mezelf een uitgebreide massage. Even alles lekker los maken en vastzittende spierknopen eruit masseren. Wat een fijne momenten zijn dat en ja, ook pijnlijk op z’n tijd ;-))

Ik heb meer energie, een mooier lichaam , een fitter lichaam, ben een stuk zekerder van mezelf en ik ga met enorm veel plezier naar Het Leefstijlhuis. I love it! 

Martijn, Iris, Johan, Carine en Bjärne dank je wel!

Nana, 38 jaar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/leefstijlh/domains/hetleefstijlhuis.nl/public_html/templates/leefstijlhuis/html/com_k2/templates/item.php on line 230
Laatst aangepast op zaterdag 22 september 2018 14:15

Het Leefstijlhuis

Icon Nijssen Media