Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/leefstijlh/domains/hetleefstijlhuis.nl/public_html/components/com_k2/router.php on line 292
Je knalt uit je voegen en het sluipt erin - Het Leefstijlhuis

Resultaten

nov 11, 2018

Je knalt uit je voegen en het sluipt erin

Als je met Vaderdag van je vrouw een cadeaubon krijgt aangeboden van Het Leefstijlhuis dan weet je dat het tijd is voor verandering. 
Het is in de loop der jaren een gewoonte geworden om na een dag werken de eerste fles Bavaria open te trekken. Daarna volgt een tweede en wat smaakt dat pilsje bij de “Chinees” toch lekker! Een bakje koffie? Daar hoort natuurlijk een stuk(je) heerlijke witte chocolade bij en het Netflixavondje kan niet zonder wat snackjes en nog een paar pilsjes. Omdat je zo hard werkt heb je toch wat “lekkers” verdiend…….
 
Het sluipt erin! Je hebt zelf niet in de gaten dat je uit je voegen (begrijp, kleding) knalt en voelt je “goed”, dat is tenminste wat je zegt tegen een ander terwijl je zelf beter weet. Een beetje kortademig misschien? Je veters amper nog kunnen strikken? Geen leuke kleding meer aankunnen door je enorme bierbuik? 
 arthurbeginjpgarthur blote buik
 
Who cares?! Je vrouw onder andere!! Ze ziet hoe je jezelf verwaarloosd door verkeerd te eten en te drinken, amper beweging krijgt terwijl je nog een hartstikke jonge man bent. 
 
Tijd voor actie!!! Na een bezoekje aan Carine in Het Leefstijlhuis, met de cadeaubon onder mijn arm, ben ik op aanraden van haar begonnen met Het Persoonlijk Leefstijlplan van 3 maanden. Ik liet het allemaal op me afkomen. Ik begon mijn eetgewoontes aan te passen, werkte me in het zweet bij de workouts van Bjärne en Martijn en nam regelmatig een massage bij Johan. Tijdens deze periode zijn mijn ogen geopend en heb ik met hun hulp mijn leefstijl aangepast, zonder moeite.
 
Echter dacht ik dat de massages bij Johan een soort van “kers op de taart” waren (figuurlijk) maar nu weet ik beter! Massages zijn niet alleen ontspannend, maar dragen zeker bij aan een betere doorbloeding waardoor je beter in je vel gaat zitten. Carine heeft me laten inzien dat ik door anders te eten nog net zo kan genieten van het eten en ik hoef zelfs een wijntje of een pilsje niet te laten staan. Het sporten vind ik nu zo leuk dat ik een abonnement heb genomen. 
 
Ik ga door met deze leefstijl, omdat ik het heerlijk vind. Ik ben ruim 30 kg afgevallen en mijn buikomvang is met 35 cm afgenomen en mag gezond worden genoemd. Ik kan weer leuke kleding dragen en het is lang geleden dat ik me zo goed en energiek heb gevoeld. 
 
Ik bedank mijn vrouw voor het beste Vaderdagcadeautje ever!
Arthur, 47 jaar
arthur s .1arthure. 2

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/leefstijlh/domains/hetleefstijlhuis.nl/public_html/templates/leefstijlhuis/html/com_k2/templates/item.php on line 230
Laatst aangepast op zondag 11 november 2018 14:39

Het Leefstijlhuis

Icon Nijssen Media