Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/leefstijlh/domains/hetleefstijlhuis.nl/public_html/components/com_k2/router.php on line 292
Op een gegeven moment vond ik dat de knop om moest, dat het zo niet langer kon - Het Leefstijlhuis

Resultaten

apr 28, 2019

Op een gegeven moment vond ik dat de knop om moest, dat het zo niet langer kon

Ik was al 1,5 jaar bezig bij Bjärne met Personal Training, toch kreeg ik mijn gewicht niet onder controle en bleef ik maar schommelen en jojo-en. Vooral als ik niet lekker in mijn vel zit begon ik mijn emoties weg te eten met verkeerde voedingskeuzes. Daarnaast had ik een te hoge bloeddruk waarvoor ik al jarenlang de nodige medicatie slikte.

Gedurende een hele lange periode zat ik echt niet lekker in mijn vel. Ik cijferde mezelf weg en op een gegeven moment vond ik dat de knop om moest, dat het zo niet langer kon. Ik heb direct actie ondernomen, heb diverse afspraken afgezegd en ben veel vaker “nee” gaan zeggen tegen anderen. Ik vond dat ik nu eens aan de beurt was in plaats van altijd voor anderen klaar staan.

Op dat moment kwam De 90 Dagen Battle voorbij en dacht ik, dit is precies wat ik nodig heb! Ik ben er zonder verwachtingen aan begonnen, liet alles op me afkomen en zou wel zien wat er ging gebeuren. Dankzij De Battle is mijn mindset echt veranderd.

Door bewuster met mijn voeding bezig te zijn en de tips die ik tijdens de Battle kreeg merk ik dat, als ik nu niet zo lekker in mijn vel zit, ik makkelijker de draad weer op pak. Soms op zondag als ik achter de computer zit dan wil ik uit verveling nog wel eens de fout ingaan, maar het lukt me nu veel sneller om het weer positief te buigen. Ook bij het sporten daag ik mezelf veel meer uit dan voorheen en zoek echt mijn grenzen op. Hierdoor merk ik dat ik progressie maak zowel in kracht als op conditioneel gebied.

Inmiddels ben ik ruim 20 kilo en 32 cm buikomvang verloren. Dit komt mijn gezondheid zeker ten goede, want mijn medicatie is al verlaagd en over een paar weken hoef ik zelfs helemaal niets meer te slikken. Mijn bloeddruk is nu gewoon goed zoals het hoort. Ik merk ook dat ik veel beter mijn bed uitkom en vol energie aan de dag begin. Als ik nu de trap op loop of een flink stuk heb gewandeld sta ik niet meer te hijgen en ben ook niet meer uitgeput.

anita verhees 1676168f0 5156 4deb 9714 9a45ef7c015d

Mijn oude kleding past me natuurlijk niet meer, dus ik ben de laatste tijd vaak in de stad te vinden. Voorheen trok ik altijd wijde blouses aan die ik over de broek droeg om mijn buik te verbergen. Nu trek ik zelfverzekerd een strakker shirt aan en stop mijn blouses in mijn broek. Ik hoef geen “tenten” meer aan. Onlangs zag ik een hele mooie witte broek hangen, maar jammer genoeg hing mijn maat er niet bij. Ik heb toen toch de kleinere maat gepast……. tot mijn verbazing paste hij als gegoten! Yes, weer een positieve verandering, gewoon 3 maten kleiner als vroeger.

Mensen die me een langere tijd niet hebben gezien zeggen “Oh, wat zie jij er goed uit!” “Wow, ben jij het echt?” Dat doet mij zo goed, ik fleur dan helemaal op van de verbaasde gezichten en complimenten. Mijn zelfvertrouwen is enorm gestegen en ik zit nu veel lekkerder in mijn vel. Ik durf weer te stralen en heb zelfs voor het eerst in mijn leven een bikini gedragen tijdens een dagje wellness.

Ik ben trots op mezelf dat ik toen de knop heb omgezet en voor mezelf heb gekozen. Ik voel me zo thuis in Het Leefstijlhuis. Alle leden zijn aardig voor elkaar en de begeleiding die ik krijg van het team heeft me gebracht waar ik nu ben. Ze staan echt voor je klaar op de juiste momenten. Bedankt!

Anita Verhees, 53 jaar

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/leefstijlh/domains/hetleefstijlhuis.nl/public_html/templates/leefstijlhuis/html/com_k2/templates/item.php on line 230
Laatst aangepast op maandag 30 september 2019 09:16

Het Leefstijlhuis

Icon Nijssen Media