Carine van Eijk

Carine van Eijk

  • Voedingsdeskundige
  • Orthomoleculair suppletie-adviseur

Mijn voedingsadviezen zijn niet alleen gericht op gewichtsproblemen, maar ook op het verminderen èn voorkomen van vermoeidheid, slaapproblemen en gezondheidsklachten. Ik ben ervan overtuigd dat voeding van grote betekenis is voor je hele 'zijn' en dat de juiste voeding het zelfgenezend vermogen kan stimuleren.

Ieder mens is anders en heeft baat bij een gepersonaliseerd voedingsplan. Geen dieet of calorieën tellen, maar focussen op de invloed van voedingskeuzes en het stapsgewijs aanleren van nieuwe gewoontes. Samen ontwikkelen we een leefstijl waarbij joùw lichaam de belangrijkste graadmeter is.

Door mijn unieke aanpak ga je op àlle gebieden lekker in je vel zitten. Want lekker in je vel zitten is niet alleen een goed gewicht hebben, maar ook een gezond, klachtenvrij en energiek lichaam hebben.

Regelmatig volg ik bijscholingen en cursussen zodat ik up-to-date blijf van de laatste ontwikkelingen op voedingsgebied. Mijn specialisaties zijn maagzuurproblematiek, schildklierproblemen, cholesterol, vrouwelijke hormoonklachten, darmproblemen, insulineresistentie, circadiaans ritme en orthomoleculaire suppletie.

Wilt u meer informatie?
06-51949110
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Leefstijlhuis

Cipres 15B, 5711 DZ Someren
06-18508400
info@hetleefstijlhuis.nl
www.hetleefstijlhuis.nl

Icon Nijssen Media