Johan Smits

Johan Smits

  • Gediplomeerd NGS Sportmasseur

Massage is goed voor lichaam én geest en dat heeft een aantal redenen. De onverdeelde aandacht die je krijgt en de rust waarin dit plaatsvindt, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt zodat je lichaam zich weer herstellen kan.

In stilte. Even niet geven, alleen maar ontvangen. Ook wordt door massage de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. En doordat je spieren na een massage goed doorbloed zijn voelen ze weer soepel en ontspannen aan.

Sportmassage omvat veel meer dan het woord zegt. Een belangrijk onderdeel is de massage zelf. Sportmassage is niet alleen voor sporters bedoeld. Ook voor niet-sporters kan sportmassage goed zijn. Denk aan rug-, nek- en/of schouderklachten die vaak worden veroorzaakt door een verkeerde werkhouding of intensief computergebruik.

Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie, vanuit de gedachten gang "Geest, Ziel en Lichaam zijn één". De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking.

Wilt u meer informatie?
06-28053315
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Leefstijlhuis

Cipres 15B, 5711 DZ Someren
06-18508400
info@hetleefstijlhuis.nl
www.hetleefstijlhuis.nl

Icon Nijssen Media